Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Kirjoita tänne: Älä kirjoita:
• palaute ja ehdotukset • roskapostia
• tervehdykset ja elonmerkit • loukkaavia kommentteja
• kysymykset ja ilmoitukset • mainoksia tai piilomainoksia
• lomapyynnöt ja eroamiset • hoitotarinoita (niille on oma kirjansa)

 

Chatti

 

Chatissa saavat jutella kaikki kävijät ja hoitajat, siihen ei ole minkäänlaisia salasanoja tai muita käyttörajoituksia (ainakaan tällä hetkellä, katsotaan, jos niitä jostain syystä myöhemmin täytyy asettaa). Mutta chatti on siis kaikille avoin ja siksi on kaikkien chättääjien vastuulla pitää se siistinä.

Chattiin, kuten vieraskirjaankaan, ei saa laittaa mainoksia, roskapostia, loukkaavia kommentteja tai muutakaan sellaista, mikä voidaan katsoa hyvien tapojen vastaiseksi. Pientä kiroilua jne. saattaa kuitenkin esiintyä, joten chatissa pyöriminen on omalla vastuullasi!

Chattiin voi lisätä kuvan painamalla pientä ukkelin kuvaa nimikentän päällä ja kopiomalla kuvan osoitteen kohtaan "profile URL".

Jos sinulla on asiaa ylläpidolle, laita se vieraskirjaan, sillä en välttämättä aina huomaa viestiäsi chatista.

 

Muistathan käyttäytyä nätisti sekä chatissa että vieraskirjassa!

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Dale
Kotisivut: http://aisling.w2.fi/

18.02.2019 21:54
Toivottavasti näistä on apua. :D

1. Faviconin saa, kun menee kohtaan Tiedostot --> Custom, ja lataa sinne haluamansa faviconin.
2. Riippuu minkälaisen navigaation haluat (ylä/sivu/kokonaan piilotettu)
3. Blogin muokkaukseen en mitään osaa sillä tavalla neuvoa ilman tarkempaa kyselyä. Yleisesti ottaen Suntuubin blogin ja foorumin muokkauksessa on aika rajalliset mahdollisuudet.
4. Yksityiset viestit saa käyttöön kun menee kohdasta Yleiset asetukset --> Vieraskirja --> "Saavatko vierailijat jättää yksityisiä viestejä?" "Kyllä"
5. Ei voi vastata kellekään yksityisesti Suntuubin kautta, eli täytyy sitten jotain toista keinoa käyttää jos haluaa, että toinen vastauksen saa. (Sähköposti tai jos toisella on oma kotisivu niin sen osoite, että pääsee vastaamaan)

Vastaus:

Kiitos tosi paljon, juuri noita asioita etsin! En huomannutkaan, että vieraskirjallekin oli yleisissä asetuksissa oma kohta (vaikka luulin kyllä käyneeni ne kaikki läpi...) ^^'

Päätin nyt joka tapauksessa siirtää sivut johonkin muualle, koska Suntuubissa on ihan liikaa sellaista mikä ei toimi. Tuo yksityisten viestien puolin ja toisin lähettäminen olisi kyllä kiva ominaisuus, mutta varmaan se sitten vaatisi, että kaikilla olisi jotkut tunnukset tänne (ehkä se on teknisesti liian vaikeaa tehdä tai sitten sitä ei vaan ole ajateltu?)

Kiitos kuitenkin paljon neuvoista, ties vaikka jonkun muun sivun vielä joskus pistäisin tänne pystyyn (ehkä jonkun blogin tapaisen?)! :)

©2019 Aᴜʙᴇʀᴏɴ - Pᴏᴋᴇᴍᴏɴʜᴏɪᴛᴏʟᴀ - suntuubi.com